☀️ Sleva 20% na všechny produkty s kódem "LETO20"

Proč volíme bezpečné a udržitelné materiály pro naše dětské oblečení

Ve Feshandě vždy klademe důraz na to, abychom pro naše malé zákazníky nabídli nejen krásné a pohodlné oblečení, ale také bezpečné a šetrné k životnímu prostředí. Proto pečlivě vybíráme materiály pro naše dětské kolekce a spoléháme se na certifikáty, které garantují kvalitu, bezpečnost a udržitelnost.

Oeko-Tex Standard 100: Jistota bezpečnosti

Všechny látky a galanterie, které používáme, procházejí přísným testováním podle Oeko-Tex Standard 100 I. třídy pro děti do 3 let. Tento standard je nezávislým certifikačním systémem, který zajišťuje, že materiály neobsahují žádné škodlivé látky a jsou bezpečné pro děti. Díky tomu mohou rodiče mít klidnou mysl, že jejich děti jsou v našem oblečení chráněny.

Logo_OEKO_TEX_standard_100_0-20210818114248-668

Certifikát GOTS pro Biobavlnu: Závazek k Udržitelnosti

Pro naše výrobky vyrobené z biobavlny ještě více zdůrazňujeme udržitelnost a etickou výrobu. Biobavlna v našem oblečení má certifikát GOTS (Global Organic Textile Standard), což je nejpřísnější certifikace pro ekologickou textilii na světě. To znamená, že naše biobavlna je pěstována bez použití pesticidů a chemických hnojiv, což je šetrné k životnímu prostředí i k lidem, kteří na ní pracují.

Snímek obrazovky 2024-04-14 v 12.43.42

 

Proč volíme tyto materiály?

Volba bezpečných a udržitelných materiálů pro naše dětské oblečení je pro nás prioritou z několika důvodů:

  1. Bezpečnost pro děti: Bezpečnost našich malých zákazníků je pro nás nejdůležitější. Díky certifikaci Oeko-Tex Standard 100 mohou rodiče mít jistotu, že naše oblečení neobsahuje žádné toxické látky, které by mohly ohrozit zdraví jejich dětí.

  2. Ochrana životního prostředí: Používání biobavlny a dalších udržitelných materiálů pomáhá snižovat ekologickou stopu textilního průmyslu. Bez chemických pesticidů a hnojiv je pěstování biobavlny šetrné k půdě, vodě a biodiverzitě.

  3. Etická výroba: Certifikáty jako GOTS zaručují, že při výrobě našeho oblečení jsou dodržovány přísné sociální a pracovní standardy. Tím podporujeme spravedlivé pracovní podmínky a důstojné zaměstnání v textilním průmyslu.

Naše rozhodnutí používat materiály s certifikací Oeko-Tex Standard 100 a GOTS není jen zárukou kvality a bezpečnosti našeho oblečení, ale také výrazem našeho závazku k ochraně dětí, životního prostředí a etické výrobě. Když si vyberete dětské oblečení od Feshandy, volíte nejenom styl, ale i bezpečnost a udržitelnost.