☀️ Sleva 20% na všechny produkty s kódem "LETO20"

Dětské čepičky Feshanda

Vítejte ve světě Feshanda, kde každý detail má svůj význam, a kde dětské čepičky nejsou jen obyčejným doplňkem, ale skutečným výrazem péče a stylu pro vaše nejmenší. Naše dětské čepičky Feshanda jsou více než jen módní kousky – jsou to pečlivě vytvořené produkty, které spojují pohodlí, kvalitu a estetiku v jednom.

Vysoká pružnost pro pohodlné nošení

Klíčem k pohodlí nejen našich čepiček je výjimečně pružný materiál. Vyrobené z kvalitní biobavlny (95%) a elastanu (5%), tyto čepičky se snadno natáhnou o několik centimetrů, což znamená, že skvěle padnou na jakoukoli velikost hlavy dítěte, aniž by tlačily nebo byly nepříjemné.

Kvalitní materiály pro zdravé nošení

Naše dětské čepičky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vzorovaného úpletu s gramáží 210 g/m2 a nápletu s gramáží 220 g/m2, což zaručuje jejich odlonost a komfort. Díky složení 95% bavlny a 5% elastanu se čepičky snadno udržují a dlouho zachovávají svůj atraktivní vzhled.

Certifikace Oeko-Tex pro bezpečnost vašich dětí

Zdraví vašich dětí je pro nás prioritou, a proto jsou naše čepičky certifikovány Oeko-Tex Standard 100 I. třídy pro děti do 3 let. Tento certifikát znamená, že všechny materiály použité v našich čepičkách jsou testovány a prokazatelně bezpečné pro citlivou dětskou pokožku.

Vyrobeno s hrdostí v České Republice

Nechceme jen nabízet kvalitní produkty, ale také podporovat místní komunitu. Proto jsou všechny naše čepičky hrdě šité v České Republice, což zaručuje nejen vysokou kvalitu výroby, ale i etický přístup k výrobním procesům.

Kvalita, styl a pohodlí pro Vaše nejmenší

Naše dětské čepičky Feshanda nejsou jen praktickým doplňkem, jsou symbolem péče, kvality a stylu. Vyberte si pro vaše nejmenší to nejlepší – čepičky, které jsou tak příjemné na dotek, jako jsou příjemné na pohled, a které podporují zdravý vývoj vašich dětí. Objevte naši kolekci dnes a zažijte spojení komfortu, kvality a českého řemeslného umu v jednom stylovém doplňku.